Van bankier tot ondernemer: Free at last!

'Dagboek van een bankier: FREE at last!'  door Tony de Bree

Goede morgen, hoe gaat het?

Het is deze maand 9 jaar geleden dat ik mijn vaste baan bij ABN Amro achter me liet en ik weer een ‘vrij mens’ werd na drie zware jaren en een burn-out:  ‘Wow! Free at last’.

Gezien de nieuwe ontslaggolven vanwege leek het me een goed idee om een aantal blogs te maken over mijn persoonlijke ervaringen ‘van bankier tot ondernemer‘ inclusief een aantal blogs die ik in de afgelopen jaren daar over schreef.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in ICT, E-Learning, global banking & finance. As turnaround manager and in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started as digital business owner selling digital products in 2001 next to his dayjob as 'plan b'. In 2011, he became an independent businessowner helping customers online & offline.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Feedback
error: Content is protected !!